Tips bij het vastlopend (chat)gesprek – voor mannen

Tips bij het vastlopend (chat)gesprek – voor mannen

Je hebt wat rond zitten snuffelen op een aantal sites en je bent uiteindelijk wat leuke dames tegengekomen. Je hebt inmiddels ook al aardig wat dames aangesproken, maar eigenlijk strandt je telkens. Het gesprek loopt vast, ze vindt dat je te snel gaat of ze verzint een andere smoes om het gesprek te kunnen. We proberen je hier iets verder op weg te helpen met het vervolg. Waarschuwing: Niet alle vrouwen zijn hetzelfde! en nee ze werken dus niet altijd! Maar wel in veel gevallen 😉

Online chatten

Onderstaande tips zijn dus voornamelijk voor de mannen die al vaker vrouwen hebben aangesproken online maar eigenlijk vast lopen na een kort gesprek. Wanneer je helemaal nog niet weet hoe je überhaupt vrouwen online aanspreek of hoe je een gesprek opstart via online datingssites dan kun je natuurlijk ook eens de “Beste opstarters van chatgesprek” eens lezen. Hierin staan verschillende zinnen, woorden, manieren om een gesprek op te starten. De tips hieronder sluiten dan weer mooi aan als vervolg en na het lezen weten we zeker dat je gaat slagen voor een spannende date of zelfs een seksafspraakje.

1. Gesprekstof

De meeste mannen zijn bang dat ze geen gesprekstof meer hebben en daardoor het gesprek op een gegevens moment vastloopt. Maar niets is minder waar. Je hebt de lastigste stap eigenlijk al genomen. Jullie hebben al wat berichten uitgewisseld en als het goed is weet je inmiddels al wat meer van elkaar. Kijk de diepste geheimen zullen niet zo gemakkelijk worden gedeeld, maar een naam, hobby, whatever, zal je toch bekend zijn inmiddels. De simpele dingen laten we maar even zeggen. De basis voor een goedlopend gesprek begint daar eigenlijk ook wel een beetje. Laten we van start gaan!

2. Stel vragen!

Bij veel vrouwen, maar ook veel mannen werkt vragen stellen erg goed. Waarover? Begin een bij die andere persoon. Stel vragen als, wat doe je graag in je vrije tijd en waarom. Geeft je dat dan een goed gevoel en bijvoorbeeld hoe ben je daar ooit bij gekomen of mee begonnen. Eigenlijk werkt het heel eenvoudig. Veel mensen hebben het graag over zichzelf of over iets dat ze leuk vinden. Probeer te achterhalen wat die andere persoon leuk vind en vraag daarop door. Je zult merken dat de andere ook wat meer op haar gemak is omdat ze over haarzelf kan praten.

Wees echter oplettend dat ze zelf ook wat vraagt aan je, vrouwen die alleen over zichzelf praten zijn vaak niet de vrouwen waarmee je de avond die je wilt tegemoet gaat. Probeer het gesprek ook niet als een vragenvuur te laten lijken. vertel tussendoor ook gewoon wat jouw mening erover is.

3. Laat weten dat ze aantrekkelijk is!

Ja het kan absoluut geen kwaad om te laten weten dat ene vrouw aantrekkelijk is, maar overdrijf niet of meld het niet direct zoals sommige mannen dat kunnen doen. Zinnen als; “Je bent lekker” of “Lekkerding” werken in veel gevallen niet tijdens de eerste paar gesprekken. Probeer vooral tijdens de eerste gesprekken subtiel te flirten of te laten weten dat ze een mooie vrouw is. Probeer dit een beetje aan te voelen. Je zult 10 x falen waarna de 11e keer je de smaak te pakken hebt en je precies weet wanneer iets wel en niet werkt.

4. Geen verplichtingen!

Dan de laatste tip! Klikt het niet, dan klikt het niet. Wil het gesprek ondanks de paar tips van hierboven nog niet vlotten dan kan het natuurlijk ook gewoon zijn dat jullie elkaar niet liggen. Natuurlijk je kunt via moeilijke wegen ook haar in bed krijgen, maar waarop zou je dat willen. Is ze het waard? Je kun ook gewoon verder zoeken ervan uitgaande dat je met de volgende dame wat gemakkelijker praat en er een betere klik is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *